14 Σεπ 2014

To eshop που φτιάχνω - Μέρος 1

http://kapaspot.esy.es/diaxeirish
Σε προηγούμενες αναρτήσεις μου, και ειδικά στις Πρόσθετα για το osCommerce όπως και στη συνέχεια με το Πρόσθετα για το osCommerce ( συνέχεια του project ) περιέγραψα τα πρόσθετα και τις λειτουργίες που έχω ήδη εγκαταστήσει σε ένα γενικής χρήσης eshop, βασιμένου στο oscommerce 2.3.4 που δουλεύω αυτό τον καιρό.
Σε αυτή τη φάση, οι πολλές αλλαγές, βελτιστοποιήσεις και ρυθμίσεις, έγιναν κατά κύριο λόγο στο κομμάτι της Διαχείρισης ( backend ) του καταστήματος και κατά πολύ λιγότερο στον κατάλογο, την "βιτρίνα" για τον πελάτη δηλαδή. ¨Ομως επειδή η πολλή δουλειά σε αυτή τη φάση ολοκληρώθηκε, στο επόμενο διάστημα θα ασχοληθώ καθαρά με το οπτικό και λειτουργικό κομμάτι της εμφάνισης στον χρήστη-πελάτη. Στόχος πάντα είναι ένα καλό αισθητικά αποτέλεσμα, αλλά ταυτόχρονα όσο γίνεται πιο απλό στην χρήση του, με ξεκάθαρο περιεχόμενο για την μεγιστοποίηση του ποσοστού  μετατροπής του επισκέπτη σε ευχαριστημένο αγοραστή.

Έτσι, απαραίτητα θα πρέπει να γίνονται δοκιμές ταυτόχρονα και στην τοπική εγκατάσταση xampp  που δουλεύω αλλά και σε έναν "ζωντανό" web server για να ελαχιστοποιηθούν τα όποια λάθη ή δυσαρμονίες μπορεί να παρουσιαστούν.

Για αυτό και έστησα την εγκατάσταση στην διεύθυνση  http://kapaspot.esy.es/ για τον κατάλογο και στην http://kapaspot.esy.es/diaxeirish για την Διαχείριση όπου μπορείτε να δείτε και να δοκιμάσετε την μέχρι τώρα πρόοδο. Βέβαια έπονται πολλές αλλαγές, διορθώσεις και νέες προσθήκες το επόμενο διάστημα, και το eshop σε καμιά περίπτωση δεν είναι έτοιμο για χρήση, αλλά μπορείτε να πάρετε μια ιδέα.

Για την είσοδο στην διαχείριση, δώστε Χρήστης: kapaspot@gmail.com και Κωδικός: 12345678

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου